Novo u ponudi Autouniona - ulja LIQUI MOLY

El. posta Stampa PDF

Liqui Moly d.o.o. dio je tima vodećeg njemačkog proizvođača motornih ulja, aditiva i auto kozmetike. Liqui Moly GmbH iz Ulma, već 50 godina razvija i testira proizvode u vlastitim laboratorijima, u skladu s najnovijim naučnim  saznanjima, te tehničko-tehnološkim rješenjima.

Motorna ulja Liqui Moly proizvode se i pune isključivo u Njemačkoj, pod stalnom kontrolom vlastitih laboratorija i automobilske industrije. Ova ulja i maziva ispunjavaju uslove i posjeduju odobrenja za upotrebu vodećih njemačkih proizvođača vozila kao što su  Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, MAN i dr.

Posebno mjesto Liqui Moly zauzima po proizvodima koji služe kao dodaci motornom ulju i gorivu (aditivi) .Ovi proizvodi svojim kvalitetom i najsavremenijim rješenjima, spadaju u sam vrh na ovom području.

Uz spomenute proizvode, Liqui Moly takođe u svom programu ima industrijska maziva, brodska ulja i maziva, sredstva i opremu za njegu i održavanje vozila, servisne proizvode, uređaje i sredstva za čišćenje i održavanje sistema ulja i goriva, uređaja za klimatizaciju  i dr.

Visok kvalitet po prihvatljivoj cijeni osnovno je pravilo proizvođača Liqui Moly.

 

Prodaja i servis akumulatora

Preduzeće Autounion je zastupnik firmi: AKOM, Varta, Duracell, Topla, Energizer, Vesna i Dynamic. U našem centru možete izvršiti ispitivanje ispravnosti, izdavanje sertifikata ispravnosti i zamjenu akumulatora u garantnom roku.

Besplatna montaža i balansiranje

U vulkanizerskoj radnji koja se nalazi u sklopu Autounion centra nudimo Vam  besplatnu montažu i balansiranje za sve gume kupljene u našoj prodavnici.

Reglaža prednjeg trapa

U servisnom centru Autounion u ponudi je nova usluga reglaže prednjeg trapa za sve vrste automobila. Reglaža se vrši sa najmodernijim uređajem Geoliner 550 Prism.