Novo: AutoVentil program u Autounionu

El. posta Stampa PDF

Od sada u Autounionu možete nabaviti program ventilia i vođica preduzeća AutoVentil Užice za motore putničkih i teretnih vozila, traktore, šinska vozila, plovne objekte, građevinsku i rudarsku mehanizaciju.

Pored toga ovo preduzeće proizvodi i ostale dijelove iz ventilskog skolpa, kao što su podizači ventila, šipke podizača, tanjirići opruga, viljci klackalica i viljci glave motora. Zahvaljujući dobrom kvalitetu i izvoznoj orijentaciji ove ventile su ugrađivali poznati svjetski proizvođači motora: GM - ADAM OPEL AG. Nemačka, ŠKODA, ZETOR Češka, BRIGGS - STRATTON CORP - USA, LEYLAND - Velika Britanija, kao i svi domaći proizvođači motora.

 

 

Prodaja i servis akumulatora

Preduzeće Autounion je zastupnik firmi: AKOM, Varta, Duracell, Topla, Energizer, Vesna i Dynamic. U našem centru možete izvršiti ispitivanje ispravnosti, izdavanje sertifikata ispravnosti i zamjenu akumulatora u garantnom roku.

Besplatna montaža i balansiranje

U vulkanizerskoj radnji koja se nalazi u sklopu Autounion centra nudimo Vam  besplatnu montažu i balansiranje za sve gume kupljene u našoj prodavnici.

Reglaža prednjeg trapa

U servisnom centru Autounion u ponudi je nova usluga reglaže prednjeg trapa za sve vrste automobila. Reglaža se vrši sa najmodernijim uređajem Geoliner 550 Prism.