Test ljetnih guma za sezonu 2015

El. posta Stampa PDF

GTU – Društvo za tehnički nadzor u kojem je zaposleno oko 2.000 testnih inženjera i stručnjaka za usluge vezane za motorna vozila je napravilo testiranje ljetnih guma za sezonu 2015.

Testirano je 12 proizvođača guma u dimenziji 205/55R16.

 

 

 

Samo 4 proizvođača su dobila ocjenu „Vrlo preporučljivo“ i to Goodyear Efficient Grip, Continental CPC-5, Dunlop Sport BlueResponse i Pirelli Cinturato P7 blue.

6 proizvođača je dobilo ocjenu „Preporučljivo“ i to Kumho ECSTA HS51, Nokian Line, Toyo Proxes CF2, Fulda EcoControl HP, Apollo Alnac 4G, Nexen N'blue HD Plus.

Samo 2 proizvođača su dobila ocjenu „Uvjetno Preporučljivo“ i to Cooper ZEON CS6 i Yokohama BluEarth-A AE-50.

Pogledajte cijeli test >> ovdje

 

Prodaja i servis akumulatora

Preduzeće Autounion je zastupnik firmi: AKOM, Varta, Duracell, Topla, Energizer, Vesna i Dynamic. U našem centru možete izvršiti ispitivanje ispravnosti, izdavanje sertifikata ispravnosti i zamjenu akumulatora u garantnom roku.

Besplatna montaža i balansiranje

U vulkanizerskoj radnji koja se nalazi u sklopu Autounion centra nudimo Vam  besplatnu montažu i balansiranje za sve gume kupljene u našoj prodavnici.

Reglaža prednjeg trapa

U servisnom centru Autounion u ponudi je nova usluga reglaže prednjeg trapa za sve vrste automobila. Reglaža se vrši sa najmodernijim uređajem Geoliner 550 Prism.