AutoBild: Testiranje ljetnih guma

El. posta Stampa PDF

Rezultati testa ljetnih guma za sezonu 2017 od Auto Bilda, test je na dimenziji 225/50R17. Pobjednik testiranja je Njemački CONTINENTAL Premium Contact-6.

Prvi krug testiranja je bio kroz test kočenja na suvoj cesti pri brzini od 100 km/h i na mokroj cesti pri brzini 80 km/h.

U drugi krug je ušlo samo 20 proizvođača guma gdje su opet testirani na akvaplaning, upravljanje u krivinama, količinu buke prilikom vožnje, potrošnja goriva, očekivana kilometraža itd...

Tabelu sa rezultatima možete pogledati >>> OVDJE

Link originalnog testiranja pogledajte >>> OVDJE

 

Prodaja i servis akumulatora

Preduzeće Autounion je zastupnik firmi: AKOM, Varta, Duracell, Topla, Energizer, Vesna i Dynamic. U našem centru možete izvršiti ispitivanje ispravnosti, izdavanje sertifikata ispravnosti i zamjenu akumulatora u garantnom roku.

Besplatna montaža i balansiranje

U vulkanizerskoj radnji koja se nalazi u sklopu Autounion centra nudimo Vam  besplatnu montažu i balansiranje za sve gume kupljene u našoj prodavnici.

Reglaža prednjeg trapa

U servisnom centru Autounion u ponudi je nova usluga reglaže prednjeg trapa za sve vrste automobila. Reglaža se vrši sa najmodernijim uređajem Geoliner 550 Prism.