Preduzeće Autounion – BestDrive, s tradicijom od preko 35 godina, je među najvećim regionalnim distributerima na tržištu rezervnih dijelova, guma, akumulatora, ulja i maziva, auto kozmetike i druge auto i moto opreme.  Prije nekoliko godina odlučili smo se da otvorimo poseban prodajni objekat “Moto Shop” gdje smo objedinili ponudu dijelova i opreme za moticikle, kao i servis motocikala i vanbrodskih motora, čamaca i nautičke opreme marke Yamaha.

1. MOTO SHOP I SERVIS

Organizovanost i odgovornost u radu kao i širok dijapazon usluga, uz postojeće znanje koje se svakodnevno nadopunjuje pomogli su nam da danas imamo mnogobrojne zadovoljne klijente. Naši zadovoljni klijenti bezbjedno i bez problema voze svoje omiljene dvotočkaše, koje su servisirali u našem servisu, što nam predstavlja motivaciju za dalji kvalitetni rad.

U dogovoru sa Vama nabavljamo nove dijelove, kao i potrošni materijal, ulja, filtere, pločice, svećice, lance, lančanike, lamele,… Predstavljamo pouzdan servis koji svoj posao shvata veoma ozbiljno od prvog dana poslovanja.

Ukoliko na lageru ne posjedujemo servisni dio koji Vam je potreban, obratite nam se sa punim povjerenjem i mi ćemo ga nabaviti i isporučiti u roku od 48h.

Pored prodaje Yamaha motora, skutera, ATV-a, čamaca i vanbrodskih motora, nudimo i široki asortiman:

  • Yamaha motocikli i Yamaha vanbrodski motori
  • Moto odjeće, obuće, kaciga i dodatne opreme (Yamaha, Shark, IXS, Modeka, Givi, LS2, HJC, Alpinestars, Dainese)
  • Rezervnih dijelova (fabrički dijelovi za Yamaha motore, DID, NKG, Denso, Dayco, Hiflo, Oxford, TRW, Brembo)
  • Svih vrsta ulja i maziva (Motul, Liqui Moly, Motorex)
  • Moto guma (Dunlop, Pireli, Michelin, Continental) i Akumulatora (Exide, Ciak)

Iz ljubavi prema motorima i motociklizmu i iz sopstvenog iskustva, u nastojanju da nabavimo kvalitetnu moto opremu za sopstvene potrebe, došli smo na ideju da možemo spojiti svoj hobi i posao. Zbog ograničene ponude na BiH tržištu otvorili smo poslovnu jedinicu “Moto Shop”, gdje prodajemo rezervne dijelove, od kojih većinu imamo na lageru. Ukoliko neki dio nemamo nabavićemo ga za 24-48 sati. Kod nas možete pronaći i raznovrsnu dodatnu opremu za motocikliste. U nastavku pogledajte neke od brendova sa kojima radimo.

Michelin
Pirelli
Dunlop
Exide
Ciak
Liqui Moly
Brembo
Motul

Uskočite u YAM i zaplovite lukama i marinama. YAM čamci poznati su po jednostavnosti, stilizovanom dizajnu, jednostavnosti rukovanja i omjeru uloženo/dobijeno. Doprinose bezbrižnoj plovidbi i dobroj zabavi. Postoji mnogo različitih modela, a svaki prati čuvena Yamaha pouzdanost. Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadivljujućim performansama, a zajedno sa YAM čamcima na napuhavanje dizajnirani su kako bi zajedno činili savršeni par – od jedinstvenog podvodnog profila do optimizovanog ugla i visine osovine. Zbog zaista velikog izbora Yamaha vanbrodskih motora, savršenu kombinaciju vanbrodskog motora i plovila nije teško upariti.

2. NAUTIČKA OPREMA

Autounion d.o.o. je Yamaha prodavac i serviser, što uključuje prodaju cjelokupnog nautičkog i vanbrodskog moto asortimana te redovno servisiranje, otklanjanje kvarova i ugradnju originalnih Yamaha dijelova.

Yamaha svoju misiju izražava rječju “KANDO” što bi se sa japanskog moglo prevesti kao “senzacija istinskog uzbuđenja i zahvalnosti koja dolazi iz iskušenja vrhunske kvalitete”.

Hvala na povjerenju!

Imate pitanje? Treba vam savjet?

Kod nas ćete pronaći sve što Vam je potrebno. Autounion prijatelj Vašeg automobila.