Novosti

Autounion dobitnik sertifikata bonitetne izvrsnosti

Poštovani klijenti zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da je preduzeće Autounion d.o.o. Trebinje postalo vlasnik sertifikata bonitne izvrsnsti i da nam je dodijeljena ocjena AA+.

Bonitetnom ocjenom AA+ utvrđeno je da firma posluje pouzdano i stabilno, a saradnja s firmom čije je poslovanje CompanyWall business ocijenila bonitetnom ocjenom AA+ nije rizična, jer je riječ o poslovnom partneru koji ispunjava visoke standarde uspješnog poslovanja.

Firma svojim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima, kupcima i dobavljačima jasno pokazuje kako posjeduje dvije bitne poslovne osobine – pouzdana je i vjerodostojna. Dobra bonitetna ocjena dodatno jača ugled u domaćem i inostranom poslovnom okruženju, kao i povjerenje onih s kojima firma sarađuje ili će sarađivati u budućnosti.

Sertfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall predstavlja službeno uvjerenje bonitetne kuće koje se dodjeljuje kompanijama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i finansijske kriterijume.

Jedino na osnovu bonitetne ocjene, koja se dobije posebnom metodologijom i analizom finansijskog izvještaja i drugih brojnih faktora, možete dobiti pisano priznanje koje svjedoči o visokom pozicioniranju na rasprostranjenom tržištu.

Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka o procjeni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih finansijskih i ekonomskih elemenata, a rade se na osnovu ekskluzivne saradnje koju CompanyWall već godinama unazad uspješno ostvarujemo sa Agencijom za privredne registre.

Posjedovanjem sertifikata, kompanija povećava svoj kredibilitet na tržištu i dobiva svjedočanstvo dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada, čime osigurava prednost u odabiru u odnosu na konkurenciju. Ujedno, posjedovanjem ovog sertifikata, klijentima i partnerima potvrđujete sigurnost poslovanja iz financijskog i ekonomskog aspekta.

NAŠ SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI

Sve vijesti