Akcije

KUMHO AKCIJA: Poklon za 4 kupljene gume

Obavještavamo cijenjene kupce da od danas pa do isteka zalihe poklona svim kupcima koji kupe četiri zimske KUMHO gume poklanjamo “Kumho Tire”.

Kompanija Kumho za proizvodnju guma trenutno je drugi najveći proizvođač guma u Južnoj Koreji, odmah poslije Hankooka. S radom su započeli 1960. godine i od samih početaka su uložili ozbiljna sredstva u razvoj. U posljednje vrijeme, razvoj kvalitete proizvoda već daje konkretne rezultate.

Naime, gume Kumho privlače sve veći broj svjetskih proizvođača zbog odlične prolaznosti na nezavisnim testovima. Dokaz da proizvode sve kvalitetnije gume je i činjenica da neki evropski proizvođači automobila biraju Kumho gume za svoja vozila.

Svoje kvalitetne proizvode kreiraju u tri velika centra za istraživanje i razvoj. Jedan centar se nalazi u Južnoj Koreji, a druga dva u Sjevernoj Americi i Engleskoj. Postoje i manji centri za istraživanje u Njemačkoj i Kini. Posljednjih godina aktivno učestvuju u auto utrkama, a neke razvojne karakteristike tih guma se primjenjuju i na gumama izvan staze. Kumho je zbog svog predanog rada ušao u 10 najvećih proizvođača guma u svijetu.

Sve vijesti